EdB Administratie & Advies, wij doen waar wij goed in zijn zodat u dat ook kunt blijven doen!

Financieel advies, bedrijfsadministratie, belastingaangiften.

Over ons


Ing. Elise Antonia le Cosquino de Bussy is de drijvende kracht achter EdB Administratie & Advies. 

Zij heeft na haar afstuderen van de HBO opleiding Bedrijfskunde bij de bank gewerkt als zakelijk klantadviseur. Hieruit bleek haar voorliefde voor het bedrijfsleven wat zij met de paplepel ingegoten gekregen heeft door haar ouders die beiden succesvol ondernemer zijn. Daarnaast werd al snel duidelijk dat enkel telefonisch contact niet hetgeen was waar Elise haar voldoening uit kon halen.

Met als doel, meer face-to-face contact met klanten is zij gaan werken als accountmanager. Naast deze baan heeft zij EdB Administratie en Advies opgericht waarbij de nadruk destijds lag op het ondersteunen van een ander kantoor bij het inboeken van diverse administraties. 

De activiteiten van EdB Administratie hebben zich steeds verder uitgebreid evenals de eigen klantenkring. Hierdoor is er op administratief gebied evenals belastingtechnisch gebied een hoop ervaring en kunde bij gekomen. Nu is in Nederland de naam Administrateur of Boekhouder geen beschermde titel en kan iedereen zich deze naam geven, daar wil Elise zich van onderscheiden met de volgende missie en visie.
De missie van EdB Administratie & Advies is dan ook om als professioneel kantoor haar klanten bij te staan met raad en daad. De visie voor EdB Administratie en Advies die de missie moet ondersteunen, gaat dan ook steeds meer richting de professionele adviesrol, wij verwachten dat daar de toekomst ligt. 

Om hierin mee te kunnen bewegen en beter op de toekomst voorbereid te zijn heeft Elise de opleiding tot Fiscaal Adviseur  met goed gevolg afgesloten wat haar de beschermde titel Fa geeft, zij is tevens ingeschreven als register Belastingconsulent voor het MKB. Aan deze registers zitten strenge eisen zodat de klant weet dat hij zaken doet met een betrouwbare partij.